O nama

SCS Plus osnovan je 1997. godine kao radionica za proizvodnju sedišta i naslona od bukovog furnira u kojoj je radilo 20 radnika.

O nama

Preduzeće „SCS. Plus” iz Srbije, sa sedištem u Knjaževcu (jugoistočna Srbija), osnovano je 1997. godine kao radionica za proizvodnju sedišta i naslona od bukovog furnira sa 20 zapošljenih radnika.
Dobra poslovna politika i visok kvalitet proizvoda obezbedili su preduzeću konstantan rast i razvoj, tako da preduzeće danas zapošljava 120 radnika i proizvodi preko 700 modela otpresaka.
Proizvodni program preduzeća je veoma raznovrstan i obuhvata sedišta, naslone, školjke, ploče, delove nameštaja sa besprekornim površinama i za tapaciranje.


Finalna obrada proizvoda obuhvata lakiranje, bajcovanje, farbanje, površine od HPL-a i svih vrsta plemenitih furnira prema zahtevima klijenata. Naša najveća prednost je odlična tehnička i kadrovska opremljenost što omogućava brzu izradu alata prema zahtevima i tehničkim crtežima kupaca i garantuje visok kvalitet proizvoda. Svoje proizvode preduzeće isključivo plasira na tržištu EU, od toga 90% proizvoda plasira na nemačkom tržištu proizvođačima nameštaja. 


 

Naši ciljevi

Misija

Ogleda se, pre svega, u zadovoljavanju zahteva, potreba i očekivanja naših klijenata kroz stalno proširenje proizvodnog programa i poboljšanje kvaliteta. Oličenje naše poslovne etike je da se držimo poslovnih navika bilo da se radi o odnosu sa klijentima ili konkurencijom. Poštujemo prava naših zaposlenih obezbedivši im bezbednost na radu kao i konstantno ulaganje u njihovu obuku i znanje.

Vizija

“Naša vizija je da se zaštiti i poboljša ugled naše kompanije, kako bi bila šire priznat partner i savršeno radno mesto za edukovanje i motivisanje zaoslenih”.


 

Ciljevi u našoj kompaniji su

  Rast kompanije
  Osvajanje novih tržišta
  Porast proizvodnje
  Porast profita


   

Planiramo da dosegnemo sledeće ciljeve

  Obezbeđivanje kvalitetnih proizvoda
  Poštovanje rokova
  Prilagođavanje novim trendovima i zahtevima klijenata
  Vođenje računa o zaposlenima
  Čuvanje životne sredine

Reference