O nama

SCS Plus osnovan je 1997. godine kao radionica za proizvodnju sedišta i naslona od bukovog furnira u kojoj je radilo 20 radnika.

O nama

Preduzeće „SCS. Plus” iz Srbije, sa sedištem u Knjaževcu (jugoistočna Srbija), osnovano je 1997. godine kao radionica za proizvodnju sedišta i naslona od bukovog furnira sa 20 zapošljenih radnika.
Dobra poslovna politika i visok kvalitet proizvoda obezbedili su preduzeću konstantan rast i razvoj, tako da preduzeće danas zapošljava 140 radnika i proizvodi preko 700 modela otpresaka.
Proizvodni program preduzeća je veoma raznovrstan i obuhvata sedišta, naslone, školjke, ploče, delove nameštaja sa besprekornim površinama i za tapaciranje.


Finalna obrada proizvoda obuhvata lakiranje, bajcovanje, farbanje, površine od HPL-a i svih vrsta plemenitih furnira prema zahtevima klijenata. Naša najveća prednost je odlična tehnička i kadrovska opremljenost što omogućava brzu izradu alata prema zahtevima i tehničkim crtežima kupaca i garantuje visok kvalitet proizvoda. Svoje proizvode preduzeće isključivo plasira na tržištu EU, od toga 90% proizvoda plasira na nemačkom tržištu proizvođačima nameštaja. 


Dobra poslovna politika i ostvarenje zacrtanih ciljeva rezultirali su brojnim nagradama među kojima izdvajamo nagradu "Zlatna tabla" za S-Baby stolicu-hranilicu za bebe na Međunarodnom sajmu "UČILA 2005"-Beogradski sajam, tradicionalne nagrade Regionalne Privredne Komore Zaječar za postignute rezultate u 2009. i 2010. godini. Dobitnici smo i nagrade za najinovativnije preduzeće u istočnoj Srbiji koju dodeljuje Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije (RARIS), nagrade Privredne komore Srbije za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, nagada za izvoznika godine u kategoriji najbolja preduzetnica koju dodeljuje Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA)nagrada za društveno odgovorno poslovanje koju dodeljuje Privredna komora Srbije 2012. godine. 2013. godine kompanija S.C.S.Plus nagrađena je poveljom Kapetan Miša Anastasijević.


Zahvaljujući švajcarskoj organizaciji SWITZERLAND GLOBAL ENTERPRISE (SIPPO) posetili smo sajam Interzum u Kelnu 2013. godine, bili izlagači 2015. godine. Takođe smo zahvaljujući njima bili izlagači na sajmu ZOW u Bad Salzuflenu 2014. godine i 2016. godine. Zahvaljujući tim sajmovima, uspostavili smo nove kontakte i uspešnu saradnju sa novim kupcima. Smatramo da je dobar marketing plan i praćenje trendova neophodno kako bi preduzeće bilo konkurentno i kako bi moglo da zadovolji nove zahteve kupaca.


 


 

Naši ciljevi

Misija

Ogleda se, pre svega, u zadovoljavanju zahteva, potreba i očekivanja naših klijenata kroz stalno proširenje proizvodnog programa i poboljšanje kvaliteta. Oličenje naše poslovne etike je da se držimo poslovnih navika bilo da se radi o odnosu sa klijentima ili konkurencijom. Poštujemo prava naših zaposlenih obezbedivši im bezbednost na radu kao i konstantno ulaganje u njihovu obuku i znanje.

Vizija

“Naša vizija je da se zaštiti i poboljša ugled naše kompanije, kako bi bila šire priznat partner i savršeno radno mesto za edukovanje i motivisanje zaposlenih”.


 

Ciljevi u našoj kompaniji su

  Rast kompanije
  Osvajanje novih tržišta
  Porast proizvodnje
  Porast profita


   

Planiramo da dosegnemo sledeće ciljeve

  Obezbeđivanje kvalitetnih proizvoda
  Poštovanje rokova
  Prilagođavanje novim trendovima i zahtevima klijenata
  Vođenje računa o zaposlenima
  Čuvanje životne sredine

Reference